Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0114-371004
  • vraag@geldenverzekeren.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Juridisch

Een hypotheek is niets anders dan een recht in een rangvolgorde (1e, 2e, enzz), waarbij degene die het (juridische) hypotheekrecht heeft, voorrang krijgt op andere schuldeisers indien de woning gedwongen verkocht moet worden. Kortom u leent geld en u geeft het huis als onderpand. 

Kapitaal opbouwen

Een huis kopen biedt u de mogelijkheid kapitaal op te bouwen. U leent een bepaald bedrag voor aankoop van een woning. De lening lost u gedurende de looptijd af en hebt u een huis zonder hypotheek. Kortom u hebt vermogen gevormd. 

Welke bank?

Hoe u dat het beste kunt doen en bij welke bank of geldverstrekker, is iets dat van veel omstandigheden afhangt. Uw inkomen, vermogen, toekomstverwachtingen, kinderen, studieplannen van de kinderen, geplande pensioendatum, en nog veel meer wat een rol kan spelen bij het maken van een keuze. Keuze gemaakt gaan we de oplossing aanbieden. De bank danwel geldverstrekker, de betaal- en spaarrekening bij RegioBank, de verzekeraar om een inkomensdaling bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of overlijden op te vangen. Nutsvoorzieningen, verzekeringen in en rond uw gezin en belastingadvies horen daar ook bij. Kortom wij helpen u op elk gebied.

Kopersprofiel

Toe aan een persoonlijk gesprek zonder poespas met duidelijke uitleg!? Samen met u vormen we uw kopersprofiel, daarmee weet u waar u aan toe bent, wat u kunt kopen en hoe! We plannen de tijd hiervoor graag vrij in onze agenda. Stuur ons een bericht of sneller, bel ons!