Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0114-371004
  • vraag@geldenverzekeren.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

speerpunt_geel                                SPEERPUNT

Verzekeringcheck inloopmaand!

Sluit uw verzekeringspakket nog aan op uw huidige situatie? Als u dit zeker wilt weten, maak dan gebruik van de verzekeringscheck! Het voordeel is dat de kosten daarvan zijn voor onze rekening zijn en u niets kost.Een afspraak maken is niet nodig.

Verzamel de verzekeringspapieren, neem deze mee naar ons kantoor en laat uw verzekeringspakket door de adviseur van Geld en Verzekeren beoordelen.

Geld en Verzekeren heeft samenwerkingsovereenkomsten met een tiental verschillende verzekeraars.

Door uw verzekeringspakket te laten controleren en de premie te vergelijken bij Geld en Verzekeren, bent u verzekerd van de beste keuze voor de laagste prijs. Ook als u verzekeringspakket goed aansluit bij uw situatie en er niets veranderd hoeft te worden. Als het verzekeringspakket aangepast moet worden of bij een andere verzekeringsmaatschappij afgesloten moet worden, regelt de adviseur van Geld en Verzekeren het administratieve traject voor u. Een extra veilig gevoel is dan, dat u in de toekomst altijd bij de adviseur terecht kan, om schade te regelen of wijzigingen uit te laten voeren.

Geld en Verzekeren Zeeuws Vlaanderen is een objectieve en transparante organisatie, u hoeft zich geen zorgen te maken dat u na het afsluiten van uw verzekering(en) ineens voor onverwachte extra kosten komt te staan. Die zijn er niet.

Natuurlijk staat de koffie of thee klaar!

 spaar actie RegioBank

Kennis maken

Vul uw gegevens in